Ines Kostić


Statenlid

Ines zet ze zich in voor een plantaardige, duurzame samenleving, waarbij zowel mensen als andere dieren zich in vrijheid en een gezonde leefomgeving kunnen ontwikkelen. Of het nu gaat om biodiversiteit, culturele diversiteit of seksuele en gender-diversiteit: diversiteit ziet ze als rijkdom dat we moeten koesteren en waar we als samenleving sterker van kunnen worden.

Ines woont in Hilversum. Naast haar werk als statenlid werkt Ines Kostić (MSc) als internationaal coördinator voor de internationale tak van de Partij voor de Dieren, waarbij ze zich met planeet- en dierenbeschermers over de hele wereld inzet voor positieve verandering voor dieren, natuur en milieu.

Gerelateerd

De donker­groene ankers van Noord-Holland!

Ines, Fabian en Jaap beëdigd als statenlid!

Fabian Zoon, Ines Kostic en Jaap Hollebeek zijn gisteravond beëdigd als statenleden. Herbert Mosmuller gaat ze als beleidsmedewerker ondersteunen. Veel kiezers hebben laten weten dat zij een veel groener en duurzamer Noord-Holland willen. De komende jaren zal de fractie van de Partij voor de Dieren weer het donkergroene anker van de Provincie Noord-Holland zijn.

Vragen Nieuws