Doe mee in Noord-Holland!


De Noord-Hollandse afdeling van de Partij voor de Dieren bestaat sinds 1 februari 2015. Op die dag vond onze eerste afdelingsvergadering plaats en is het eerste afdelingsbestuur gekozen voor de zittingstermijn van drie jaar. Het afdelingsbestuur heeft nu de volgende samenstelling:

Vivianne Spruit - Voorzitter
Deva Waal - Secretaris
Hennie Stevens - Penningmeester
Henrice Vonck - Algemeen bestuurslid
Yuri Zandwijken - Algemeen bestuurslid
Barend van den Berg - Algemeen bestuurslid

In Noord-Holland gebeurt veel en het ledenaantal groeit gestaag! Er wordt heel veel voor dieren, natuur en milieu gedaan. Om op zoveel mogelijk plaatsen vertegenwoordigd te zijn, werken we met lokale en regionale werkgroepen. Er zijn er nu zeven: Alkmaar en omstreken, Amsterdam, Haarlem en omstreken, Gooi en Vecht, Noord-Kennemerland, West-Friesland en Zaanstreek-Waterland. In verkiezingstijd zijn de werkgroepen actief met campagne voeren, daarbuiten organiseren zij met alle vrijwilligers regelmatig activiteiten om het gedachtegoed van de Partij voor de Dieren nog meer bekendheid en draagvlak te geven. Dit gebeurt onder meer via filmvertoningen, webinars, natuurwandelingen en lezingen. Daarnaast zorgen bestuur en werkgroepen voor ondersteuning van onze volksvertegenwoordigers in de gemeenteraden van Alkmaar, Amsterdam, Haarlem en Zaanstad, de Provinciale Staten van Noord-Holland, het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en het Hoogheemraadschap Rijnland.

Noord-Holland heeft ook een politieke werkgroep met enthousiaste leden die graag bijdragen aan de missie van de Partij voor de Dieren. Wil jij je inhoudelijk verder verdiepen in dierenwelzijn, natuur en milieu? Je leest er hier meer over.

Wil je meer over ons weten? Of actief worden bij een van de werkgroepen of in je eigen woonplaats? Neem dan contact met ons op via noordholland@partijvoordedieren.nl of met de werkgroep bij jou in de buurt.