Afdeling Noord-Holland


Welkom op de pagina van de afdeling Noord-Holland. We bestaan sinds 1 februari 2015. Op die dag vond onze eerste afdelingsvergadering plaats en is het eerste afdelingsbestuur gekozen. Na 3 jaar zat de zittingstermijn erop. Op de afdelingsvergadering van 8 april 2018 is een nieuw afdelingsbestuur benoemd:

Sandra Schoenmakers - voorzitter
Jurgen Suurmeijer - secretaris
Jaap Hollebeek - penningmeester
Kirsten Diepenbroek - algemeen bestuurslid

In Noord-Holland gebeurt veel. En er moet heel veel voor dieren, natuur en milieu worden gedaan. Om op zoveel mogelijk plaatsen vertegenwoordigd te zijn, werken we met lokale en regionale werkgroepen. Er zijn er nu zeven: Alkmaar en omstreken, Amstelveen, Amsterdam, Haarlem en omstreken, Gooi en Vecht, West-Friesland en Zaanstreek. In verkiezingstijd zijn de werkgroepen actief met campagne voeren, daarbuiten organiseren zij met regelmaat evenementen om de Partij voor de Dieren nog meer stem te geven, zoals filmvertoningen, flyeracties en lezingen. Daarnaast zorgen bestuur en werkgroepen voor ondersteuning van onze volksvertegenwoordigers in de gemeenteraden van Alkmaar, Amsterdam en Zaanstad, de Provinciale Staten van Noord-Holland, het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en het Hoogheemraadschap Rijnland.

Wil je meer over ons weten? Of actief worden bij een van de werkgroepen of in je eigen woonplaats? Neem dan contact met ons op via noordholland@partijvoordedieren.nl of met de werkgroep bij jou in de buurt.