Werkgroep Gooi en Vecht


De werkgroep Gooi en Vecht is begin 2018 opgericht en organiseert diverse informatieve en leerzame activiteiten. Daarnaast nemen we actief deel aan landelijke en regionale acties van de Partij voor de Dieren. In de Gooi- en Vechtstreek zetten wij ons als werkgroep op allerlei manieren in om mededogen, duurzaamheid, natuur, milieu en respect voor dieren een centralere rol te laten spelen in onze samenleving.

We zijn ervan overtuigd dat we nú iets moeten ondernemen omdat we op een kantelpunt van grote ecologische verschuivingen staan die enorme implicaties kunnen hebben voor de mens en andere dieren. Om onze aarde leefbaar te houden moeten we voorbij de oude links-rechts-verdeling leren denken en beseffen dat dit een onderwerp is dat ons allemaal verbindt. Daarom werken we samen in een divers team, met mensen met verschillende achtergronden, ervaringen en ideeën.

Als je meer wilt weten over de werkgroep en de activiteiten, kijk dan op onze Facebookpagina: Partij voor de Dieren Gooi en Vecht. Als je interesse hebt om actief te worden voor de werkgroep of vragen hebt, stuur dan een e-mail naar gooienvecht@partijvoordedieren.nl.