Werkgroep Haarlem


De Partij voor de Dieren heeft sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 twee zetels in de gemeenteraad van Haarlem. De fractie werkt nauw samen met de werkgroep Haarlem en omstreken van de Partij voor de Dieren. Via de werkgroep kun je andere leden ontmoeten.

De werkgroep organiseert diverse informatieve en leerzame activiteiten waaronder natuurwandelingen, lezingen en filmvoorstellingen. Daarnaast voeren we acties in de regio en houden bij omliggende gemeenten een vinger aan de pols op het gebied van dierenwelzijn, natuur en milieu. In verkiezingstijd voeren wij natuurlijk campagne.

De werkgroep kan rekenen op de ondersteuning van een gezellige club actieve vrijwilligers. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die zich willen inzetten om de PvdD groter te maken. Elke bijdrage, hoe klein die ook is, wordt zeer gewaardeerd.

Wil je kennismaken en zelf ook actief worden of ben je op zoek naar meer informatie over de werkgroep Haarlem e.o. van de Partij voor de Dieren? Mail naar haarlem@partijvoordedieren.nl.

Volg ons ook op Facebook voor regionale activiteiten. Voor iedereen in de gemeente Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Zandvoort, Velsen, Haarlemmermeer of Haarlemmerliede en Spaarnwoude!

Doe mee en graag tot ziens!

Werkgroep Haarlem en omstreken