Werkgroep Noord-Kenne­merland


De werkgroep Noord-Kennemerland wordt gevormd door leden uit de BUCH-gemeentes (Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo). Maar ook Beverwijk en Heemskerk vallen onder het werkgebied van de werkgroep. De werkgroep is in 2020 opgericht en sindsdien aan het groeien in aantal leden en in aanpak. Het begon op een zomeravond met een eerste bijeenkomst van vier actieve leden bij een van hen thuis op het balkon en het is nu een volwaardige werkgroep met vergaderingen en gecoördineerde activiteiten. De werkgroep telt inmiddels acht leden uit Castricum en Heiloo. Het is een wens van de werkgroepleden een lid uit Bergen en Uitgeest te kunnen toevoegen aan hun kring.

Noord-Kennemerland herbergt een deel van het Noord-Hollands Duinreservaat. Het gebied wordt verder gekenmerkt door strandwallen en veenweidegebieden. De werkgroep hoopt door actief te zijn in de natuurrijke BUCH-gemeentes en door activiteiten te koppelen aan de natuurgebieden de mede-inwoners enthousiast te krijgen voor de Partij van de Dieren. Tevens zorgt dit ervoor dat sommige activiteiten zich in de natuur afspelen, wat deelname eraan prettig maakt!

Wat doen we dan zoal? We organiseren bos- en duinwandelingen onder leiding van boswachters, ruimen een aantal keer per jaar zwerfafval op, organiseren lezingen en gaan binnenkort onze derde verkiezingscampagne draaien! We bereiden al deze activiteiten voor en komen eens in de zes tot acht weken bij elkaar voor overleg.

Onze werkgroep bestaat uit mensen van verschillende leeftijden en achtergronden waardoor we elkaar goed aanvullen - dat maakt ook dat we samen een verscheidenheid aan activiteiten kunnen organiseren. Onze bijeenkomsten en vergaderingen vinden plaats in een gemoedelijke en constructieve sfeer.

Wil jij je ook actief inzetten voor de partij? Wat leuk! Je kunt je aansluiten bij onze werkgroep door te mailen naar noord-kennemerland@partijvoordedieren.nl of door onderstaand formulier in te vullen. Alle hulp wordt gewaardeerd, van klein tot groot!

Wil je liever eerst een keer kennis komen maken? Natuurlijk mag dat! Kom dan een keer langs bij een van onze wandelingen, zwerfvuilacties, lezingen of mail ons voor een afspraak.

Houd verder onze Facebook in de gaten voor aankondigingen van al onze activiteiten.

(verplicht veld)
(verplicht veld)
(verplicht veld)