Werkgroep West-Friesland


De werkgroep West-Friesland is begin 2019 opgericht en vormt een platform voor actieve leden in de regio. Het gebied van de werkgroep omvat de WF7-gemeenten: Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer, Stedebroec. Maar woon je als lid daar vlak buiten, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom bij activiteiten die we organiseren.

Wij zetten ons op allerlei manieren in om het gedachtegoed van de Partij voor de Dieren te verspreiden: mededogen, duurzaamheid, persoonlijke vrijheid en persoonlijke verantwoordelijkheid. Daarom organiseren we regelmatig activiteiten zoals themabijeenkomsten, filmvertoningen, wandelingen, lezingen en workshops, voor ledenbinding en het werven van nieuwe leden. In campagnetijd plakken we verkiezingsposters en werven we kiezers, onder andere door te flyeren en deel te nemen aan verkiezingsmarkten. Wij vinden het belangrijk om op te komen voor dieren, mensen en natuur in de regio.

Wil je meer weten over de werkgroep en de activiteiten, kijk dan op onze Facebookpagina. Heb je interesse om mee te doen en actief te worden voor de werkgroep of heb je vragen, stuur dan een e-mail naar westfriesland@partijvoordedieren.nl.