Jaap Hollebeek


Statenlid

Jaap Hollebeek komt uit Oostzaan. Hij is een vader van 3 sportieve tienerdochters (co-ouderschap) en werkt als zelfstandig ondernemer in het onderwijs.

Sinds twee jaar is hij actief in het afdelingsbestuur van de Partij voor de Dieren in Noord-Holland, eerst een jaar als algemeen bestuurslid en nu als penningmeester. Hij is van mening dat er in de politiek amper besef is dat economische groei de oorzaak van de meeste problemen is, en niet de oplossing.

De zeldzame tijd die hij naast zijn werk, kinderen en de partij overhoudt, besteed hij aan hobby’s als muziek, natuur en landschap, fietsen en wandelen, geschiedenis, sport, fotografie en pub- en popquizzen.

Gerelateerd

De donker­groene ankers van Noord-Holland!

Ines, Fabian en Jaap beëdigd als statenlid!

Fabian Zoon, Ines Kostic en Jaap Hollebeek zijn gisteravond beëdigd als statenleden. Herbert Mosmuller gaat ze als beleidsmedewerker ondersteunen. Veel kiezers hebben laten weten dat zij een veel groener en duurzamer Noord-Holland willen. De komende jaren zal de fractie van de Partij voor de Dieren weer het donkergroene anker van de Provincie Noord-Holland zijn.

Nieuws