De nieuwe staten­fractie in Noord-Holland


11 juli 2011
Op donderdag 10 maart 2011 is Bram van Liere beëdigd als lid van de Provinciale Staten van Noord-Holland. De afgelopen vier jaar werkte hij al bij de Noord-Hollandse Statenfractie van de Partij voor de Dieren als beleidsmedewerker. Als statenlid vertegenwoordigt hij nu de inwoners van heel Noord-Holland.

Daarnaast is op maandag 11 juli 2011 Fabian Zoon beëdigd als commissielid. Fabian is de afgelopen jaren actief geweest bij de lokale afdeling van de Partij voor de Dieren en neemt zitting in diverse Statencommissies. De ondersteuning van het Statenlid en het commissielid vindt plaats door de beleidsmedewerker Paulien Edixhoven (eerder werkzaam bij de Tweede Kamerfractie in Den Haag). Adviseur van de fractie is oud-Statenlid Peter van Poelgeest.
Gezamenlijk gaan we ervoor zorgen dat de thema's dierenwelzijn, natuur en milieu weer flink op de Noord-Hollandse politieke agenda terecht komen.

Gerelateerd nieuws

Sea the Truth in Provinciale Staten Noord-Holland

De Partij voor de Dieren Noord-Holland heeft maandag 27 juni 2011 in de vergadering van Provinciale Staten aandacht gevraa...

Lees verder

Geen formule 1-races in de Waddenzee

Haarlem, 13 juli 2011 - De Partij voor de Dieren en de Ouderenpartij Noord-Holland vinden het onbegrijpelijk dat de provinc...

Lees verder