Partij voor de Dieren voert campagne in Haarlem


19 november 2008

Een enthousiaste ploeg van de Werkgroep Haarlem met veel informatiemateriaal en vooral veel flyers, die de Werkgroep Haarlem nog had kunnen verzorgen, heeft heel veel Haarlemmers kunnen oproepen om te gaan stemmen en natuurlijk bij voorkeur op de Partij voor de Dieren.

Van half tien tot even over vieren werden flyers uitgedeeld en werd informatie gegeven over de Partij , en waarom wij vertegenwoordigd willen zijn in het bestuur van het Hoogheemraadschap van Rijnland. De Haarlemse kandidaten van de lijst waren aanwezig en ’s middags kwam onze lijsttrekker vanuit Leiden mee flyeren. Fractievoorzitter in Noord Holland Rob van Oeveren kwam langs om zijn belangstelling te tonen en ons een hart onder de riem te steken.

Met zeven mensen bestreken we de gehele breedte van de Grote Houtstraat vlak bij de Grote Markt, het drukste punt van Haarlem op dat moment. Niemand kon om ons heen, en gezien de vele positieve reacties, belangstellende vragen en geanimeerde discussies zal hopelijk ook niemand na de verkiezingen meer om ons heen kunnen.

Na de campagne -> champagne!

Campagneploeg van de Werkgroep Haarlem. V.l.n.r. Belinda van der Kort, Paula van Liere, Lowie van Liere (kandidaat), Dick de Vos (lijsttrekker), Bram van Liere (kandidaat), Conny van ’t Hof en Marcel van de Gevel. Marijke van Santen was even afwezig tijdens het nemen van de foto.