Kiezers Bedankt!


9 juni 2009

Waarschijnlijk is het wederom niet gelukt om een zetel te bemachtigen in het Europese Parlement. Maar aan de inspanningen van de vrijwilligers en het aantal stemmers op de Partij voor de Dieren heeft het zeer zeker niet gelegen!
Donderdagavond tijdens de verkiezingsavond in het stadhuis van Den Haag was er in de zaal, waar de Partij voor de Dieren bijeen was gekomen, een doorlopende diavoorstelling op een scherm te zien van alle plakkende, flyerende, standbemannende campagnevrijwilligers door het hele land. Dat was een mooi gezicht!

Nog nooit is Noord-Holland Noord zo goed en doorlopend beplakt geweest met verkiezingsposters van de Partij voor de Dieren en dat allemaal dankzij de inzet van alle vrijwillgers. De leden van de werkgroep van de Partij voor de Dieren in Noord-Holland Noord willen hen dan ook bedanken voor de tomeloze inzet en al het werk wat ze verricht hebben! Maar ook zijn we dankbaar voor al die mensen die een verkiezingsposter achter hun raam hebben gehangen, flyers op hun werk aan collega´s of klanten hebben uitgedeeld en verkiezingsborden in de gaten hielden en ons mailden als er een poster was overplakt of kapot gegaan.

De Partij voor de Dieren bedankt ook al haar kiezers voor het fantastische resultaat bij de Europese Verkiezingen. Het blijft nog even spannend of we een zetel gaan halen; donderdag 11 juni a.s. weten we het pas zeker, als de Kiesraad de einduitslag bekend maakt. Wel of geen zetel zal een kwestie van honderden stemmen kunnen zijn. Vast staat dat we een aanzienlijke winst hebben geboekt die te vergelijken valt met het behalen van 5 Tweede Kamerzetels.

Een enorme winst ten op zichte van de twee zetels die we nu hebben en de drie zetels die ons toegekend werden in de afgelopen peilingen. Door het verkleinen van het aantal zetels in het Europese Parlement en een veranderde verdeling van zetels hebben we dan in Europa misschien wel misgegrepen maar het aantal mensen wat nu op de Partij voor de Dieren gestemd heeft, is dus enorm gegroeid. En dat is fantastisch en komt mede omdat we zo goed zichtbaar zijn geweest met onze posters en flyers. Ook zijn we in staat gebleken om een breed publiek kennis te laten maken met ons planeetbrede programma. Dieren, natuur en milieu verdienen onze
aandacht en wij zullen ons voor 100% blijven inzetten voor hun belang. Wordt vervolgd!

Kijk hieronder voor een sfeerimpressie van verkiezingsavond afgelopen donderdag in het Stadhuis van Den Haag.

Aankondiging van Natasja Oerlemans door Marianne Thieme

TV en radio interviews tijdens de verkiezingsavond

Leden van de werkgroep Noord-Holland Noord

Leden van de werkgroep Noord-Holland Noord met Marianne Thieme

Leden van de werkgroep Noord-Holland Noord met Natasja Oerlemans

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief