Werkgroep Amstelveen


Met veel liefde en overtuiging is begin 2017 de werkgroep Amstelveen opgericht. Het belangrijkste doel van de werkgroep is het verspreiden van het gedachtegoed van de Partij voor de Dieren en een stem geven aan de zwaksten in de samenleving, of het nu gaat om mensen, dieren, natuur of milieu.

De werkgroep richt zich op het organiseren van diverse activiteiten zoals filmvertoningen, wandelingen, lezingen en workshops om de standpunten van de partij bekendheid te geven. Maar ook flyeren in verkiezingstijd is vaste prik, zowel voor landelijke, provinciale als gemeentelijke verkiezingen.

De zes-ledige werkgroep komt iedere maand samen om activiteiten te bedenken en te organiseren en we zijn inmiddels een hecht team geworden. Zo zorgen we voor continuïteit van activiteiten waar doorgaans hard aan wordt gewerkt en tegelijkertijd is er ook veel gezelligheid.

Lijkt het je leuk om mee te doen met onze activiteiten of het organiseren ervan? Of zou je hier meer over willen weten? Stuur dan een e-mail naar amstelveen@partijvoordedieren.nl.​