Duurzaam Dineren met Natasja Oerlemans


24 mei 2009

Op vrijdagavond 22 mei organiseerde de werkgroep Noord-Holland Noord een duurzaam diner met Natasja Oerlemans en Marianne Thieme, met daarna de filmvertoning van de documentaire 'Meat the Truth' in bezoekerscentrum De Breek in Oosthuizen.Om 19.00 uur gingen we aan tafel en werd de maaltijd geserveerd. We aten Hollandse pot en hadden levendige discussies over de campagne en waar de partij voor staat.

Om 20.30 uur begon de vertoning van de film Meat the Truth. In de pauze was er zelfgemaakte appeltaart en na afloop van de film werd er gediscusieerd met Karen Soeters (directeur Nicolaas G. Pierson Foundation, het wetenschappelijk bureau van de Partij voor de Dieren).

Het was een gezellige en inspirerende avond! We zijn er allemaal van doordrongen dat de Partij voor de Dieren in Brussel echt het verschil gaat maken. Want als enige partij die duurzaamheid, mededogen en respect voor mensen, dieren en natuur centraal zet in plaats van korte termijn economische belangen, zullen we inslaan als een bom!

Mocht u interesse hebben om een keer een Duurzaam Diner met Natasja Oerlemans mee te maken?
Op 27 mei organiseert de werkgroep Haarlem een duurzaam diner in restaurant Aangenaam. Bij het diner krijgen de aanwezigen de keuze uit een vegetarisch menu. Restaurant Aangenaam gebruikt waar mogelijk biologische en Fair Trade ingrediënten. Partijgenoten uit Haarlem en wijde omgeving zijn van harte welkom bij de bijeenkomst op 27 mei. Aanmelden kan via haarlem@partijvoordedieren.nl