I AMsterdam? WE PLANET!


23 februari 2019

I AMsterdam krijgt een opvolger: We PLANet! En Partij voor de Dieren wilt hem samen met jou bouwen. Waar we dit van gaan maken? Van plastic zwerfafval, op het Museumplein!

Partij voor de Dieren zegt nee tegen plastic!

De oceanen zitten er vol van, het maakt dieren massaal ziek, en het zit door onze hele voedselketen en in onze lichamen: plastic. WE PLANET is een statement voor een Plan B dat de wereld weer plasticvrij en gezond maakt voor ALLE bewoners, mensen en dieren. Kom op 2 maart ook naar het Museumplein om verandering te eisen! I PLASTIC? WE PLANET!

Maak je keuze en kom in actie:

1. Kom op 2 maart om 11:00 uur naar het Museumplein. Vanaf daar gaan we met jou en andere helden afval rapen in de buurt. Wij zorgen voor alles, jij hoeft alleen te verschijnen.

OF

2. Zie je in je eigen wijk ook plastic afval en rondslingerende blikjes? Pak zaterdag 2 maart een afvalzak, raap een paar van die irritante exemplaren zwerfafval in je buurt op, stop ze in de zak en fiets door naar Museumplein. Zorg ervoor dat je er rond 14:00 uur bent. Dan maken we van jouw lelijke wijkzwerfies een mooi statement!

Doe je mee? Leuk als je het ons laat weten! Let's do this!

Facebook evenement

Op onze Facebook heeft de Partij voor de Dieren ook een evenement aangemaakt. Lees er hier meer over!

Standpunten plastic

Ook benieuwd naar onze standpunten over plastic? Lees Plastic soep tegengaan & Zwerfafval bij de bron aanpakken

Wij staan voor:

Wij zijn tegen:

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief