Geef je mening over de toekomst van Noord-Holland


10 maart 2017

Hoe wil jij leven, wonen, werken en spelen in Noord-Holland? Deze vraag staat centraal bij de publiekscampagne voor de Omgevingsvisie die de provincie Noord-Holland is gestart. In de Omgevingsvisie wordt vastgelegd hoe Noord-Holland zich tussen nu en 2050 moet ontwikkelen.

De komende maanden wordt er gesproken over de toekomst van Noord-Holland. Dit gaat ook over onderwerpen die de Partij voor de Dieren belangrijk vindt, zoals behoud van natuur, het tegengaan van klimaatverandering in onze kustprovincie, tegengaan van megastallen, meer koeien in de wei, een einde aan de jacht en de omschakeling naar duurzame energie. Laat weten wat jij belangrijk vindt voor de toekomst van Noord-Holland. Want hoe wil jij dat onze provincie er in 2050 uitziet?

Ruim driekwart van de huidige inwoners van Noord-Holland verwacht de rest van hun leven in de provincie te blijven wonen. Dat maakt meepraten en -denken over de toekomst van Noord-Holland voor hen extra relevant. Kijk op de Facebookpagina om op de hoogte te blijven!

https://www.facebook.com/jouwnoordholland

Gerelateerd nieuws

Voorkom natuurramp Waddenzee, stop met mijnbouw

De Statenfracties van de Partij voor de Dieren in Noord-Holland en Groningen hebben samen schriftelijke vragen gesteld over d...

Lees verder

Subsidies voor kalf bij koe

In Noord-Holland kunnen sinds kort Europese subsidies (POP3-gelden) worden gebruikt voor innovatie in de melkveehouderij. Dez...

Lees verder